Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι φέτος από Δευτέρα 02 Ιουλίου  έως 27 Ιουλίου και από 20 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο στούντιο DAN.C.CE θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν το Σεπτέμβριο στις εξετάσεις για τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού ή στις εσωτερικές εξετάσεις της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. 
Θέλουμε τα μαθήματα προετοιμασίας  εισαγωγικών εξετάσεων χορού να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μελλοντικού επαγγελματία χορευτή ή χορεύτριας.
Για τον λόγο αυτό έχουμε φτιάξει ένα πλήρες πρόγραμμα με μερικούς από τους πιο έμπειρους και ικανούς δασκάλους στο χώρο,  οι οποίοι παραμένουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη χορευτική σκηνή, συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλες ομάδες χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διδάσκοντας παράλληλα σε επαγγελματικές σχολές. 
Το στούντιο μας λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια με επιτυχία, προσφέροντας μαθήματα και σεμινάρια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στο χορό και ιδιαίτερα στο σύγχρονο, προσαρμόζοντας πάντα το πρόγραμμά μας ανάλογα.

 

proetoimasia-2018_july_new.jpg

proetoimasia-front-august

proetoimasia-front-september1

proetoimasia-front-september2


 

ΤΙΜΕΣ

 

Τιμή μαθήματος ανα εβδομάδα

ΜΠΑΛΕΤΟ (5 μαθήματα) 35 €

ΣΥΓΧΡΟΝΟ (5 μαθήματα) 35 €

GRAHAM (5 μαθήματα) 35 €

Τιμή εβδομάδας (όλα τα μαθήματα)
110€

Τιμή για 2 εβδομάδες (όλα τα μαθήματα)
200€

Τιμή για όλο τον μήνα Ιούλιο (4 εβδομάδες όλα τα μαθήματα)
370€

Τιμή για Αύγουστο + Σεπτέμβριο ( 4 εβδομάδες όλα τα μαθήματα)
370€

Τιμή για όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας (8 εβδομάδες)
600€

Κάρτα 5 μαθημάτων για την διάρκεια της προετοιμασίας
40€

Τιμή μαθήματος
10€

(Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ)

 

Dance Cultural Centre

Πειραιώς 76, Κεραμεικός

T:210 5230582

E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dancce.gr

 

επιστροφή 

blanc.png

© Dance Cultural Centre 2018, Studio Χορού -  Αθήνα