Οι Δάσκαλοί μας

Έμυ Κορφιά
(Μπαλέτο, Barre a Terre)

Η Έμυ Κορφιά γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε χορό στην Κρατική Σχολή Χορού. Συνέχισε τις σπουδές της στη Κρατική Ακαδημία Χορού της Βουδαπέστης, από όπου και αποφοίτησε με την Zsuzsa Kun. 

Aleksandar Neskov
(Μπαλέτο)

Γεννήθηκε στο Novi Sad και σπούδασε στη Εθνική Σχολή Μπαλέτου της Σερβίας. Αργότερα έγινε μέλος της ομάδας μπαλέτου SNP. Το 1991 εντάχθηκε στο Εθνικό Μπαλέτο της Ουγγαρίας στο Pecs ως πρώτος χορευτής αλλά και ως φιλοξενούμενος χορευτής στην Εθνική Όπερα της Βουδαπέστης.

Βίση Σολωμού
(Μπαλέτο βασικό επίπεδο)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 8 ετών. Στα 18 εισάγεται στην Ανώτερη σχολή χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου από την οποία αποφοιτεί με άριστα το 1998. Παρακολουθεί σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού στο εξωτερικό Λονδίνο, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη όπου διαμένει.

Εύη Πάνου
(Pilates/Streching)

Η Εύη Πάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη το 1984.Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Ανδρομάχης Καφαντάρη .

Contra Mestre Marcelo Finco
(Capoeira Angola)

Ο Marcelo γεννήθηκε το 1976 στο SãoBernardodoCampo στην πολιτεία του SãoPaulo στη Βραζιλία. Ξεκινάει capoeira το 1994, ενώ το 1997 γίνεται μέλος της ομάδας «AngoleirosdoSertão» με έδρα την FeiradeSantana, Bahia

Χριστίνα Ράινχαρτ

Η Χριστίνα Ράινχαρτ γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής της Ραλλούς Μάνου και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης

Ολια Τορναρίτου
(Τεχνική Graham Αρχαρίων)

Η ΄Ολια Τορναρίτου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Άννας Πέτροβα. Συνέχισε της σπουδές της στο «Martha Graham School of Contemporary Dance», στη Ν.Υόρκη απ' όπου αποφοίτησε από το « Trainee program» το 1998. 

Ιωάννα Αποστόλου
(Σύγχρονο αρχαρίων)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα  συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερμανίας

blanc.png

© Dance Cultural Centre 2018, Studio Χορού -  Αθήνα