ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Εντατικά καλοκαιρινά τμήματα

Στο στούντιο DAN.C.CE λειτουργούν, το καλοκαίρι, εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τον Σεπτέμβριο στις εξετάσεις για τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού ή στις εσωτερικές εξετάσεις της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης.
Θέλουμε τα μαθήματα προετοιμασίας εισαγωγικών εξετάσεων χορού να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μελλοντικού επαγγελματία χορευτή ή χορεύτριας. Για το λόγο αυτό, έχουμε φτιάξει ένα πλήρες πρόγραμμα με μερικούς από τους πιο έμπειρους και ικανούς δασκάλους στο χώρο, οι οποίοι παραμένουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη χορευτική σκηνή, συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλες ομάδες χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διδάσκοντας παράλληλα σε επαγγελματικές σχολές.
Το στούντιο μας λειτουργεί εδώ και 18 χρόνια με επιτυχία, προσφέροντας μαθήματα και σεμινάρια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στο χορό και ιδιαίτερα στο σύγχρονο, προσαρμόζοντας πάντα το πρόγραμμά μας ανάλογα.

DANCE CULTURAL CENTRE
Studio Χορού - Capoeira
Πειραιώς 76, Κεραμεικός, Αθήνα
Τ. 210 523 0582

© Dan.c.ce 2019

Powered by Advalue