Ιωάννα Αποστόλου
(Σύγχρονο αρχαρίων)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα  συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερμανίας

Ολια Τορναρίτου
(Τεχνική Graham Αρχαρίων)

Η ΄Ολια Τορναρίτου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Άννας Πέτροβα. Συνέχισε της σπουδές της στο «Martha Graham School of Contemporary Dance», στη Ν.Υόρκη απ' όπου αποφοίτησε από το « Trainee program» το 1998. 

Έμυ Κορφιά
(Μπαλέτο, Barre a Terre)

Η Έμυ Κορφιά γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε χορό στην Κρατική Σχολή Χορού. Συνέχισε τις σπουδές της στη Κρατική Ακαδημία Χορού της Βουδαπέστης, από όπου και αποφοίτησε με την Zsuzsa Kun. 

Aleksandar Neskov
(Μπαλέτο)

Γεννήθηκε στο Novi Sad και σπούδασε στη Εθνική Σχολή Μπαλέτου της Σερβίας. Αργότερα έγινε μέλος της ομάδας μπαλέτου SNP. Το 1991 εντάχθηκε στο Εθνικό Μπαλέτο της Ουγγαρίας στο Pecs ως πρώτος χορευτής αλλά και ως φιλοξενούμενος χορευτής στην Εθνική Όπερα της Βουδαπέστης.

Βίση Σολωμού
(Μπαλέτο βασικό επίπεδο)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 8 ετών. Στα 18 εισάγεται στην Ανώτερη σχολή χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου από την οποία αποφοιτεί με άριστα το 1998. Παρακολουθεί σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού στο εξωτερικό Λονδίνο, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη όπου διαμένει.

blanc.png

© Dance Cultural Centre 2018, Studio Χορού -  Αθήνα