Εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι φέτος από Δευτέρα 03 Ιουλίου  έως 28 Ιουλίου και από 21 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο στούντιο DAN.C.CE θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα προετοιμασίας για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν το Σεπτέμβριο στις εξετάσεις για τις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού ή στις εσωτερικές εξετάσεις της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. 
Θέλουμε τα μαθήματα προετοιμασίας  εισαγωγικών εξετάσεων χορού να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μελλοντικού επαγγελματία χορευτή ή χορεύτριας.
Για τον λόγο αυτό έχουμε φτιάξει ένα πλήρες πρόγραμμα με μερικούς από τους πιο έμπειρους και ικανούς δασκάλους στο χώρο,  οι οποίοι παραμένουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη χορευτική σκηνή, συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλες ομάδες χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διδάσκοντας παράλληλα σε επαγγελματικές σχολές. 
Το στούντιο μας λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια με επιτυχία, προσφέροντας μαθήματα και σεμινάρια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στο χορό και ιδιαίτερα στο σύγχρονο, προσαρμόζοντας πάντα το πρόγραμμά μας ανάλογα.

 

proetoimasia-front-July-2016-1_2-WEEKproetoimasia-front-July-2016-3_4-WEEKproetoimasia-front-August-2016-3_WEEKS

 


Τιμές

Τιμή μαθήματος ανά εβδομάδα

ΜΠΑΛΕΤΟ (5 μαθματα) 35 euro +φπα
ΣΥΓΧΡΟΝΟ RELEASE (5 μαθματα) 35 euro +φπα
GRAHAM 
(5 μαθματα) 35 euro +φπα

Τιμή εβδομάδας (όλα τα μαθήματα)
110 euro +φπα

Τιμή για 2 εβδομάδες (όλα τα μαθήματα)
200 euro +φπα

Τιμή για τον Ιούλιο (όλα υα μαθήματα)
370 euro +φπα

Τιμή για τον Αύγουστο & Σεπτέμβριο (όλα τα μαθήματα)
370 euro + φπα

Τιμή για όλο το πρόγραμμα ( 8 εβδομάδες)
600 euro+φπα

Τιμή μαθήματος
8 euro +φπα

 

Dance Cultural Centre

Πειραιώς 76, Κεραμεικός

T:210 5230582

E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dancce.gr

 

επιστροφή 

blanc.png

© Dance Cultural Centre 2017, Studio Χορού -  Αθήνα